After Movie 21ste Night Of The Koemarkt - GrootHeerenveen

After Movie 21ste Night Of The Koemarkt

0

HEERENVEEN – De 21ste editie van de Night Of The Koemarkt gaat weer de boeken in als een groot Heerenveens volksfeest.

Ruim 10.000 muziekliefhebbers kwamen naar het plein om te genieten van de optredens.  O.a Romy Monteiro, One Two Trio, Edward Reekers (Kayak), Erica Greenfield, Yes-R en Ferry van Leeuwen zorgden weer voor een groot feest. De meezingers vlogen het publiek weer om de oren. Luidkeels werden de nummers meegezongen. De avond kende dan ook weer diverse hoogtepunten.

Ieder jaar worden er door een vast foto en videoteam beelden gemaakt tijdens het Promsconcert. Cameraman André Stoelwinder werkte de gehele zondag aan de after movie van de 21ste Night Of The Koemarkt. Hieronder zie je het resultaat! De komende tijd verschijnen er meerdere clips op het Youtube kanaal van NOTK!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend