Swieringa neemt Jan de Vos automaterialen in Heerenveen over - GrootHeerenveen

Swieringa neemt Jan de Vos automaterialen in Heerenveen over

0

HEERENVEEN – Begin mei heeft Swieringa Automaterialen de vestigingen van Automaterialen Jan de Vos in Heerenveen en Sneek overgenomen.

Swieringa automaterialen is al meer dan 40 jaar een begrip in Gorredijk en omstreken. Het bedrijf verkoopt auto-accessoires aan particulieren, automaterialen aan garages en daarnaast vindt er specialistische inbouw van elektronica plaats.

“Swieringa staat voor klantenservice, kwaliteit en betrouwbaarheid. We wilden dit Swieringa-concept breder uitrollen. Toen we de kans kregen om de twee zaken in Heerenveen en Sneek over te nemen hebben we dit met beide handen aangepakt. Door de overname hebben we daarnaast meer ingangen bij leveranciers en dus een breder assortiment. Hierdoor kunnen we de klant nog beter van dienst zijn” aldus Erik Swieringa.

Tot nu toe werden er op deze locaties voornamelijk automaterialen aan garages verkocht. Deze activiteiten worden voortgezet waarbij de klant uit een nog groter assortiment aan onderdelen, banden, gereedschappen en equipment kan putten. Daarnaast wordt in Heerenveen en Sneek het accessoires-assortiment voor de particulier de komende tijd flink uitgebreid. Met mooie merken zoals Thule en Meguiars.

,,We hebben een vakkundig team met medewerkers die veel plezier in hun werk hebben en dit ook uitstralen. De klant staat bij ons op nummer 1. Deze zien we graag terug dus hebben we klantenservice en kwaliteit hoog in het vaandel staan.” sluit sales manager Jan Veenstra af.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend