Veel belangstelling voor appartementen Résidence Tellepark - GrootHeerenveen

Veel belangstelling voor appartementen Résidence Tellepark

0

HEERENVEEN – In de sfeervolle ambiance van restaurant Het Ambacht in Heerenveen is zaterdag de verkoop van start gegaan van Sinnegreide, het derde woongebouw van Résidence Tellepark. In dit luxueuze gebouw komen acht appartementen en een penthouse. Er is wederom serieuze belangstelling, zo bleek afgelopen zaterdag.

Inschrijven kan nog tot 21 juni om 12:00 uur. Bij de andere twee woongebouwen -Baaimaster en It Djippe- was er sprake van overinschrijving en moest er worden geloot.

De bouw van Baaimaster en It Djippe gaat nog dit jaar van start; de oplevering is naar verwachting in de zomer van 2018. De bouw van Sinnegreide gaat naar verwachting eerste kwartaal 2018 van start. Als alles klaar is heeft Heerenveen er een ongekend luxe woongebied bij, op steenworp afstand van het centrum.

Tweede badkamer

De ligging in het centrum is een belangrijk argument voor een echtpaar uit de wijk Heidemeer, dat zich deze zaterdag uitvoerig laat voorlichten door projectontwikkelaar Zwanenburg Projecten. ‘We zijn beide boven de 70 en dan wil je graag niet te ver van de voorzieningen wonen.’ Bovendien zijn de appartementen in Résidence Tellepark met 140 vierkante meter bovengemiddeld ruim. ‘We zijn de ruimte gewend en al hoeven we geen tuin meer, de grote binnenruimte is erg fijn. We hebben regelmatig logees. Daarom willen we graag een tweede badkamer en dat is hier mogelijk. De indeling is flexibel.’

Om die reden is architect Jan van der Zwaag van VDZ architecten deze zaterdag ook aanwezig en hij heeft het er maar druk mee; hij schuift bij elke tafel aan om de mogelijkheden met de geïnteresseerden te bespreken.

De toekomstige bewoners van Résidence Tellepark komen niet alleen uit Heerenveen, maar vooral ook van daarbuiten, tot aan Breda toe. Veelal gaat het om mensen die oorspronkelijk uit Heerenveen of Friesland komen, en op latere leeftijd graag weer terug naar het Heitelân willen. Maar dan wel in alle luxe en in het centrum van een aansprekende stad. Résidence Tellepark en Heerenveen voldoen aan die wensen.

Zwembad

Na de voorlichting in Het Ambacht loopt menig geïnteresseerde nog even een straatje verderop, naar het grote grasveld waar het straks allemaal gaat gebeuren. Op de plek waar ze vroeger konden zwemmen -zwembad De Telle- komen ze straks wellicht te wonen, in een luxe appartement of penthouse in één van de drie sfeervolle -natuurlijk vormgegeven- woongebouwen, die volledig geïntegreerd zijn in het statige Tellepark en de aangrenzende Tuinen van Le Roy. De gelukkige bewoners kunnen er rekenen op alle gewenste en mogelijke luxe en comfort. Elke woonruimte heeft een ruime berging en twee overdekte parkeerplaatsen. De parkeerruimte wordt voorzien van een sedumdak waardoor deze opgaat in het glooiende park.

Résidence Tellepark wordt ontwikkeld door het even verderop gevestigde Zwanenburg Projecten, dat overal in Friesland succesvolle projecten realiseert, die veelal in een mum van tijd zijn verkocht. Voorbeelden zijn Mooi Skoatterwâld (Heerenveen), Mooi Harinxmaland (Sneek) en Mooi Loevestein (Gorredijk).

Meer informatie over Résidence Tellepark: www.tellepark.nl.
tellepark2tellepark3tellepark1

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend