Verdachte van overval snackbar Oudeschoot op Youtube - GrootHeerenveen

Verdachte van overval snackbar Oudeschoot op Youtube

0

OUDESCHOOT – De politie heeft dinsdag  de beelden van een overval op snackbar ‘Plaza Snackpaleis’ aan de Archimedesweg in Oudeschoot op haar Youtubekanaal gezet.

Op woensdag 3 mei rond 21.30 uur werd de cafetaria overvallen door een getinte man van tussen de 16 en 20 jaar jong. Via de zijingang kwam hij het pand binnen. Hij bedreigde beide medewerkers (waaronder de eigenaar) met een mes. De eigenaar pakte zelf twee messen in de hoop de overvaller af te schrikken. Deze was echter niet onder de indruk en maakte stekende bewegingen met het mes naar de eigenaar en diens medewerker. Ze konden het mes afweren met behulp van twee deksels van de frituurovens. Vervolgens sloeg de eigenaar de overvaller een paar keer met een frituurmand op zijn hoofd. Hierdoor wisten ze de verdachte weg te jagen. Hij rende er vandoor in de richting van de Benzweg. Meerdere agenten hebben direct in de omgeving naar de overvaller gezocht maar hij werd niet meer gevonden. Tijdens de overval droeg de verdachte een zwart petje met een rode hoodie met de capuchon over het petje.

Hieronder zijn de beelden te zien. Tips kunt u doorgeven via 0900-8844.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend