40 jarig jubileum bij Energie Service Friesland in Heerenveen

40 jarig jubileum bij Energie Service Friesland in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op maandag 1 mei 2017 was onze allround servicemonteur, Jan Smale, 40 jaar werkzaam bij Energie Service Friesland.

Deze dag stond hij samen met familie, vrienden en collega`s stil bij dit heuglijk feit. `s Morgens vroeg werden Jan en zijn vrouw Sjoukje verrast door Energie Service Friesland die al vroeg (7:15) met een oude Peugeot 201 voor de deur stonden om hun mee te nemen naar het bedrijfspand van Energie Service Friesland. Daar lag de rode loper al uit en werden ze met een warm onthaal verwelkomd door Jan zijn collega`s. Tijd voor koffie met wat lekkers en bijpraten. Na de koffie zijn ze weer thuis gebracht en konden ze overdag nog even samen genieten van deze bijzondere mijlpaal want om 18:00 stond Energie Service Friesland alweer voor de deur met de nieuwste Peugeot 3008 van het jaar, om hun op te halen voor het grote feest bij Pieter Poot in de De Blesse. Een avond waar Jan in het zonnetje werd gezet en genoten van een heerlijk diner. Er was veel vertier waaronder goochelaar Ritsko van Vliet en muziektheater-duo Mick & Sugar. Ook werd Jan toegesproken door directeur Otto van der Galiën met leuke anekdotes en door Sinterklaas die vervroegd naar Nederland was gekomen voor deze speciale dag. Jan en zijn vrouw werden door Sinterklaas uitgenodigd om eens naar Madrid te komen en reikten hierbij een reischeque aan hun uit.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend