Seniorenmarkt in centrum Heerenveen druk bezocht

Seniorenmarkt in centrum Heerenveen druk bezocht

0

HEERENVEEN – De jaarlijkse seniorenmarkt in het centrum van Heerenveen kon zaterdag weer rekenen op veel belangstelling van Ouderen.

Diverse kramen stonden opgesteld langs de Lindegracht en het Van Harenspad. Er was allerhande informatie te vinden die het ouder worden aangaat. Diverse instanties waren present. Zo stonden er thuiszorgorganisaties, de brandweer, Seniorweb en vele anderen.

Diverse shantukoren zorgden voor de muzikale opluistering van het gezellige geheel.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
seniorenmarkt6seniorenmarkt1seniorenmarkt2seniorenmarkt3seniorenmarkt4seniorenmarkt5seniorenmarkt7seniorenmarkt8seniorenmarkt9seniorenmarkt10seniorenmarkt11seniorenmarkt12seniorenmarkt13seniorenmarkt14seniorenmarkt15seniorenmarkt16

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend