Column Lutz Jacobi; Start van het parlementaire jaar - GrootHeerenveen

Column Lutz Jacobi; Start van het parlementaire jaar

0

DEN HAAG – Op Het Binnenhof is het Parlementaire jaar weer gestart . De Tweede Kameragenda is alweer vol met overleggen en debatten. Voor mij betekent dit, dat het “leven vanuit de koffer “ weer is begonnen.

De weken van reces betekenen voor mij : weer ’s thuis zijn en bezoeken van vrienden, familie waar ik nooit tijd voor heb. En daarnaast werkbezoeken doen bij organisaties/ mensen bezoeken , die mij willen spreken.

En uiteraard was ik ook op vakantie met mijn Koos. In onze oude tent op het platteland in Toscane..

Aldus: het reces was goed en nuttig, en nu ben ik hartstikke klaar voor het nieuwe parlementaire jaar, dat u het weet. Ik ga u proberen weer wekelijks op hoogte te houden van mijn avonturen in Den Haag.

In het kader van de Dag van de Democratie organiseert het Gemeentebestuur van Leeuwarden een ‘inloopdag’ in het historische stadhuis. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er diverse activiteiten op het stadhuis. Mij is verzocht bezoekers rond te leiden en met hen in gesprek te gaan over Democratie. Dat doe ik meer dan graag! Leeuwarden is volgens mij in Fryslan de enige gemeente die meedoet aan de door de Verenigde Naties uitgeroepen dag van de Democratie. Iedereen moet weten en beseffen hoe belangrijk het is om in vrijheid je mening te laten horen !! Tot zaterdag !!!!

Zie ook : www.lutzjacobi//twitter.com

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend