‘Van Hollandse Bodem’, workshops bij Wijn & Spijs

‘Van Hollandse Bodem’, workshops bij Wijn & Spijs

0

HEERENVEEN – Na sluitingstijd tovert Wijn & Spijs aan Pleinweg 10 in Heerenveen de winkel regelmatig om tot een heus workshoplokaal.

Aan lange tafels leren deelnemers tips and trics om in een avond verschillende hapjes en kleine gerechtjes te maken. Ieder seizoen wordt voor een nieuw thema gekozen. Geen moeilijke recepten, zodat alles thuis ook nog eens gemaakt kan worden, maar wel net even anders dan anders.

Tot en met april is het thema van de workshops ‘Van Hollandse Bodem’, ingrediënten uit eigen land hebben de hoofdrol. Zo is er chorizo uit Akkrum, Appeltjesdressing uit Maastricht, jam uit de Betuwe en kaas uit Twente. De verrassende combinaties worden natuurlijk ook geproefd, dus raadt Wijn & Spijs aan om met een lege maag te komen.

De workshopavonden zijn op: dinsdag 23 februari, 8 en 22 maart, 5 en 12 april  Er wordt steeds gestart om 19.00 uur. De workshop kost € 29,50 inclusief twee consumpties. Aanmelden kan via hester@wijnspijsheerenveen.nl

Foto: Wijn & Spijs

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend