Schijt je rijk voor Udiros

Schijt je rijk voor Udiros

0

Nieuwehorne – Vrijdag 18 december is het zover….. Sportvereniging Udiros organiseert de eerste editie van Schijt je Rijk!

Het zomerveld van de vereniging zal verdeeld worden in verschillende vakken. Elk vak staat voor een bepaald lotnummer. Op dat veld wordt een koe losgelaten en mocht deze besluiten om op uw vak haar behoefte te doen, dan wint u de hoofdprijs. De hoofdprijs is een waardebon voor een fiets t.w.v. €750,- te besteden bij De Vries Benzine en Fietsen. Ook voor de aangrenzende vakken is een prijs samengesteld. Later zullen er nog nummers getrokken worden uit een melkbus, mocht uw lotnummer daar tussen zitten, dan maakt u alsnog kans op mooie prijzen, waaronder een Flat Screen TV en diverse waardebonnen.  Deze loten waren te verkrijgen via deur verkoop en verkoop aan de bar. Op 20 december zullen de winnende lotnummers bekend worden gemaakt.De gewonnen prijzen kunnen zaterdag 9 januari vanaf 20:30 opgehaald worden op het complex.

De opbrengt wordt besteed aan de jeugd van Udiros!

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend