Stroetinga naar zege op Mass Start

Stroetinga naar zege op Mass Start

0

HEERENVEEN – Arjan Stroetinga heeft in Heerenveen de zege op de Mass Start weten te grijpen. Stroetinga bleek in de sprint de snelste. Bij de dames strandde Carien Kleibeuker op de tweede plaat.

Voor Stroetinga bekende de zege in Heerenveen een revanche op vorige week, waar hij niet op het podium wist te eindigen. In Heerenveen liet hij de Italiaan Francolini en de Zuid-Koreaan Seung-Hoon Lee achter zich. In het klassement gaat Stroetinga ook aan de leiding.

Bij de dames ging de zege verrassend naar de Japanse Misaki Oshigiri. Oshigiri versloeg haar medevluchtster Carien Kleibeuker. De derde plaats ging naar de Canadese Ivanie Blondin. Irene Schouten, vierde in Heerenveen, behoudt de leiding in het klassement.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend