Leenstra naar brons!

Leenstra naar brons!

0

Heerenveen – Marrit Leenstra heeft de derde plaats behaald tijdens de ISU World Cup in Heerenveen. De Nederlandse moest haar meerdere erkennen in de twee sterke Amerikaanse dames Bowe en Richardson-Bergsma.

In een tijd van 1.15,77 werd Leenstra derde. Op een flinke achterstand van winnares Bowe. Bowe klokte in Heerenveen een tijd van 1.14,49. Heather Richardson-Bergsma moest ook flink toegeven op de tijd van Bowe met 1.15,33.

Jorien ter Mors was in Heerenveen niet gestart op de duizend meter. Ter Mors had te veel last van haar val vorige week tijdens de world cup shorttrack. Op plaats 12 was Sanneke de Neeling de tweede Nederlandse. Margot Boer werd dertiende.

Foto: Tims Imaging

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend