mei, 2017

zo21mei15:0018:00Optreden van Drio Oerémis15:00 - 18:00 Kapelle te Haskerdijken

Meer

Activiteit details

Een muzikale zoektocht naar verloren liefdes! Optreden van Drio Oerémis op zondag 21 mei, aanvang 15.00 uur in de Kapelle te Haskerdijken.

Drio Oerémis bestaat uit Dijkstra (Zwaanette, zang/piano/accordeon & altsaxofoon) Douma (Wim, zang/gitaar) en Dam (Erie, percussie). Dit trio speelt al meer dan 20 jaar samen. Tot eind 2011 waren ze met z’n vieren en traden eerst op onder de naam Oerémis en later als Douma Douma en de dokters. Vorig jaar hebben ze een nieuwe vorm gevonden nl. het maken van semi akoestische luister muziek .Ze kunnen putten uit veel eigen materiaal , er zijn vanaf 1999 vier cd’s uitgebracht met eigen Friestalige nummers. Drio Oeremis is de laatste tijd regelmatig te horen op Omrop Fryslan in het programma Radio Froskepole van Gurbe Douwstra.

De nummers die ze brengen gaan o.a over de zoektocht naar ware liefde , weemoed naar wat geweest is en verborgen leed ( ook vanwege paarden. ) De muziek varieert van nummers met piano , dan weer accordeon of saxofoon samen met gitaar en percussie. Zowel Wim als Zwaanette zingen de Friestalige nummers waarin bovengenoemde onderwerpen aan bod komen.

Het bijwonen van een optreden van trio Oeremis is een bijzondere gebeurtenis. Ze inspireren het publiek met prachtige muziek en mooie ballades waar de Friese taal zich zo goed voor leent. Tijd: 15-17 uur. Entree: 5 euro p/p.

Tijd

(Zondag) 15:00 - 18:00

Locatie

Kapelle te Haskerdijken

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend