Fiets van Profile Chris Jacobs voor fietslessen Caleidoscoop

0

HEERENVEEN – Profile Chris Jacobs heeft door een bied- en winactie een nieuwe fiets gedoneerd aan Stichting Caleidoscoop. Voor een klein bedrag kon de welzijnsstichting de fiets ophalen om te gebruiken voor fietslessen.

Op 11 november j.l. stond er op Facebook en in de winkelruit aan de Geert Willigenplein een actie. En niet zomaar een actie, een bied- en win actie op een spiksplinternieuwe fiets. Profile Chris Jacobs bood de Batavus Young Dutch op een innovatieve manier te koop aan via internet. Welzijnsstichting Caleidoscoop heeft op deze actie gereageerd om de fiets te gaan gebruiken voor fietslessen voor (allochtone) vrouwen en heeft de fiets toegewezen gekregen!

De fietslessen gaan in het voorjaar weer van start. Tien weken lang wordt er les gegeven in verkeersregels, de handelingen op de fiets en wordt er natuurlijk geoefend met fietsen. Opgeven kan via servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl of bellen met 0513-645881.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend