klassieke & Historische Motoren race op Businesspark Friesland West

0

HEERENVEEN – Demonstraties Met klassieke & Historische Race Motoren op Business Park Friesland West kon zondagmiddag rekenen op veel belangstelling. Wat de rijders met hun motoren doen, is het laten zien hoe het in vroegere jaren toeging.

Alle motoren zijn tot en met bouwjaar 1965, behalve de 50cc klasse, welke tot en met bouwjaar 1972 zijn. Vele merken van weleer zoals Kreidler, Eysink, BMW, Sparta, DKW, Norton, Rudge, Velocette, BSA, Triumph, Matchless etc. kwamen zondagmiddag aan de start. Het gaat nu niet meer om het snelst, zoals vroeger, maar op regelmaat. Dit houdt in dat de laatst binnenkomende de eerste plaats kan winnen.

Het rennerskwartier was vrij toegankelijk voor het publiek om de machines te bekijken en hun eventuele vragen werden door de renners graag beantwoord.
motorrace1 motorrace2 motorrace3 motorrace4 motorrace5 motorrace6 motorrace7 motorrace8 motorrace9 motorrace10 motorrace11 motorrace12 motorrace13 motorrace14 motorrace15 motorrace16 motorrace17 motorrace18 motorrace19 motorrace20 motorrace21 motorrace22 motorrace23

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend