Eerste editie van de Butterfly Beach Party is al een schot in de roos

0

HEERENVEEN – Gisteravond werd voor de eerste maal de Butterfly Beachparty georganiseerd waar velen vooraf nieuwsgierig naar waren. Er waren al 1.000 kaarten in de voorverkoop verkocht en naar verluid zijn er zo’n 1300 bezoekers geweest.

De locatie werd hoe later de avond hoe mooier. Bij binnenkomst stonden er een aantal foodtrucks op het terrein en een prachtige lounge waar de VIP bezoekers onder het genot van een hapje en drankje konden netwerken, luisteren en/of dansen.
IMG-20170715-WA0007

Verder zag het strand er tropisch uit met palmbomen, lounge kussens, banken, leuke barretjes en/of andere tentjes.
IMG-20170715-WA0002 IMG-20170715-WA0005

De twee podia (Beach Stage en Tropical Island) waren druk bezet. Vele bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om lekker los te gaan op de diverse soorten muziek, van Latin, Salsa, Bachata of DJ Praia del Sol.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend