Sfeer en gezelligheid tijdens Van Rock tot Roll op de Nieuwstraat

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 2 september 2017 zal op de Nieuwstraat in Heerenveen het jaarlijkse straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden.

Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid.

De muzikale invulling zal worden gedaan door ’n 4-tal bands en DJ in stijl van het thema: “Van Rock Tot Roll’ – muziek door de jaren heen”. Een variatie van Rock ’n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur.

Het festival VAN ROCK TOT ROLL begint met swingende Rock ’n Roll en gaan dan opbouwend richting stevige Rock.

Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen zal er ’s middags va ca 14.30 uur weer een springkussen aanwezig zijn.

UITfestival
Het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat is in 2016 een samenwerking aangegaan met diverse evenementen welke plaatsvinden op de zelfde dag in Heerenveen, waaronder het straatfestival, cultuurmarkt, foodtruckfestival en het Heerengracht Concert & Van Rock tot Roll festival– dit alles onder de naam UITfestival HEERENVEEN!! Volop actie in het mooie Heerenveen va 13.00 uur ’s middags tot ’s nachts 1.00 uur.

Op de Nieuwstraat zal dit jaar van 13.00 – 16.00 het podium door de Cultuurmarkt gebruikt worden – U kunt hier diverse shows of optredens tegenkomen van bijv. Atelier Majeur & Straat Theater acts komen langs.

VAN ROCK TOT ROLL op de Nieuwstraat:
Eerder stonden er toppers op ’t van podium als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, De Shagging Ponies, Mother Finest, Vannstein en vele andere, bezoekers komen dan ook vanuit ’t gehele land naar dit prachtige gratis festival.

PROGRAMMA:
16.00 > DJ Heavy P- ’n begrip in Heerenveen eo – heerlijke muziek
16.30 – 18.45 Rock ’n Roll band the Boogie Dogs
19.00 – 21.00 “KABOOM” – indrukwekkende Anouk Tribute band
21.00 – 23.00 “VOODOO PEOPLE – Fantastische rock tribute band van The Prodigy
23.00- 1.00 “BRITISH FAME (voorheen Rock Addiction)– 100% British hits Rockshow

VAN ROCK TOT ROLL op de NIEUWSTRAAT – GRATIS FESTIVAL MET GOEDE MUZIEK & SUPER SFEER, dus maak plaats in je agenda en gun jezelf en de mensen om je heen een fantastische avond!! Meer info via facebook Rock tot Roll Nieuwstraat Heerenveen
rock tot roll 2016 Voodoo People 5marilyn en miles froma--cMartinPluimers-DSC_0247britishfame_detail rock tot roll

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend