Brandweer bevrijdt vastzittende kraai

1

HEERENVEEN – De brandweer is er niet alleen voor het blussen van branden. Dit bleek woensdagochtend maar weer toen de Heerenveense brandweer uitrukte om een vastzittende kraai uit zijn benarde positie te bevrijden.

De vogel zat met een poot klem bij een spouwmuur van een woning aan de Leijen. Buurtbewoners konden niet bij het dier komen omdat hun ladder te kort was. Met behulp van de brandweer hoogwerker werd het dier bevrijdt. Omdat de kraai gewond was aan zijn poot is hij overgedragen aan de dierenambulance..
kraai1
kraai2 kraai3 kraai4 kraai5 kraai6

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Kudo’s voor de brandweer, de bewoners die toch een poging hebben gedaan en de mensen van de dierenambulance. Allen bedankt voor jullie inzet om een dier in nood te hepen.

X
X

Deel dit met een vriend